Sosyal Medya

Coğrafyamız

TV’de aktivist Suriye’de terörist

Avrupa’daki sivil toplum gösterilerinde ve televizyon ekranlarında takım elbiselerle poz veren isimler Suriye’de PKK saflarında çatışıyor.



Avrupa ve Amerika’da, terör örgütü PKK’nın Suriye uzantısının reklamını yaparak siyasetçi ve sivil toplum örgütlerinin desteÄŸini kazanmaya çalışan “insan hakları aktivistlerinin” Suriye’de PKK kamuflajları içindeyken çekilmiÅŸ fotoÄŸrafları ortaya çıktı. Sivil organizasyonlara konuÅŸmacı olarak davet edilen, uluslararası haber kanallarında canlı yayınlara katılarak PKK’nın DEAÅž terörüne karşı savaÅŸtığı algısını güçlendirerek terör örgütünü sevimli göstermeye çalışan bu isimler Suriye’ye gidince PKK’lı teröristlerden farksız oluyor.

Ä°talyan Davide Grasso da PKK’nın yüzlerce Avrupalı teröristlerinden sadece biri. ABD’nin desteÄŸiyle Münbiç’in iÅŸgal edilmesinin ardından Avrupa’ya dönen Grasso, örgüt propagandası için seminerler veriyor.

SKY NEWS’TE CANLI YAYIN!

O isimlerden biri Ä°ngiltere ordusunda görev yaparken uyuÅŸturucu kullandığı gerekçesiyle ihraç edilen sonrasında arkadaÅŸlarıyla banka soymaya teÅŸebbüs ettiÄŸi için hapse atılan Steve Kerr. Kerr, Ä°ngiltere merkezli Sky News televizyonuna baÄŸlanarak Suriye’deki insani krizle ilgili bilgiler veriyor. Ancak bu isim, PKK kamuflajları içinde çatışmalara katıldı hatta yaralandı. Tedavi edildikten sonra tekrar cepheye dönmek için vakit kaybetmedi.

Ä°ngiltere ordusundan uyuÅŸturucu kullandığı için atılan Steve Kerr aynı zamanda banka soyguncusu. PKK saflarında çatışan terörist Kerr, Ä°ngiliz medyasının ikonu. Ä°ngiliz televizyonları Suriye’deki insanlık dramını terörist üzerinden haber olarak veriyor.

Ä°NGÄ°LÄ°Z PKK’LI SÖZDE VAKIF GÖREVLÄ°SÄ°

Kerr gibi diÄŸer bir isim ise yine Ä°ngiliz olan Macer Gifford. Çok sayıda Avrupa ülkesinde, konuÅŸmacı olarak programlara katılan, üniversitelerde konferanslar veren Gifford da tıpkı Kerr gibi PKK’nın silahlı militanları arasında bulunuyor. Gifford, örgütün Avrupalı teröristlerin temsilcisi konumunda. Bu isim de zaman zaman Sky News yayınlarına katılıyor. Gifford, Kerr ile birlikte PKK’lı teröristlere tıbbi malzeme ulaÅŸtırılmasını saÄŸlıyor. Gifford aynı zamanda ABD desteÄŸiyle kurulan Rojova Dostları Vakfı’nın da baÅŸkanlığını yapıyor.

İTALYAN TERÖRİST KONFERANS VERİYOR

Davide Grasso ise bir Ä°talyan. O da PKK saflarında çatışmalara katılan yüzlerce batılıdan biri. PKK’nın ABD savaÅŸ uçakları ve askeri malzeme yardımıyla Münbiç’i iÅŸgal etme harekatına aktif bir ÅŸekilde katılan Grasso, Münbiç’in PKK eline geçmesinin ardından Avrupa’ya dönerek ‘sivil’ konferanslara baÅŸladı. Birçok sivil toplum örgütünün konferanslarında yaptığı konuÅŸmalarda PKK propagandası yapan Grosso üniversitelerdeki öğrenci gruplarından da destek alıyor.

Ä°ngiliz Macer Gifford da tıpkı Kerr gibi PKK'nın silahlı militanları arasında bulunuyor. Örgütün Avrupalı teröristlerin temsilcisi olan Gifford, Avrupa’daki ülkelerindeki etkinliklere konuÅŸmacı olarak katılıyor.

Bunlara kucak açıyorlar!

Suriye’de PKK çatısı altında savaÅŸan batılı militanlar sık sık Suriye dışına çıkarak Avrupa ülkelerine çok rahat bir ÅŸekilde gidebiliyor. PKK’ya para toplayan ve propagandasını yapan bu isimlerin hiçbir engelle karşılaÅŸmaması Avrupa’nın teröre verdiÄŸi desteÄŸi açık ÅŸekilde gözler önüne seriyor.

Cihat Arpacık - Yeni Şafak

Henüz yorum yapılmamış.

* İşaretli tüm alanları doldurunuz.